Soja vosak za čaše

12,98 131,98 

Naš sojin vosak, proizveden u EU, predstavlja vrhunski izbor za izradu svijeća. Visoka kvaliteta i ekološka prihvatljivost čine ga idealnim izborom za svakog kreativca.

Ovaj vosak nudi izvanrednu čistoću i dugotrajno sagorijevanje. Savršeno se stapa s mirisima i bojama, pružajući svakoj svijeći profinjen i ugodan miris i izgled.

Za kupnju 100 kg voska ili više kontaktirajte nas na majstorisvijeca@gmail.com

Očisti

Opis

Otkrijte vrhunski kvalitetan sojin vosak iz Europske unije, savršen za izradu predivnih svijeća koje će unijeti toplinu i eleganciju u vašu paletu proizvoda.

Naš sojin vosak, u granulama, idealan je za izradu svijeća u posudama kao što su staklene čaše, limenke, betonske i gipsane posude. S njegovom neutralnom aromom i izvanrednim performansama topljenja, omogućuje vam da kreirate svijeće koje će oplemeniti svaki prostor.

Ključne značajke:

  • Uzgoj i proizvodnja u EU: Naš sojin vosak potječe iz Europske unije, što osigurava visoke standarde proizvodnje i ekološku održivost. Europski standardi garantiraju čistoću i kvalitetu proizvoda te minimiziraju ekološki utjecaj.

  • 100% veganski: Ovaj vosak je potpuno veganski, bez sastojaka životinjskog podrijetla, što ga čini idealnim izborom za sve koji traže etički prihvatljive materijale za izradu svijeća.

  • Sigurnosni certifikati i visoki standardi: Naš sojin vosak posjeduje sve relevantne sigurnosne certifikate i ispunjava najviše industrijske standarde. Certifikati uključuju IFRA (International Fragrance Association) koji osigurava sigurnu uporabu mirisnih sastojaka i zaštitu zdravlja i okoliša.

Tehničke specifikacije:

  • Talište: 45°C
  • Maksimalna temperatura topljenja: 55-58°C
  • Temperatura lijevanja: 45-48°C

Kako koristiti:

  1. Dodajte preporučeni postotak mirisnog ulja u rastopljeni vosak.
  2. Temeljito promiješajte kako bi se ulje ravnomjerno rasporedilo.
  3. Ulijte vosak u kalup ili posudu i ostavite da se ohladi.

Uživajte u procesu izrade svijeća s našim sojinim voskom i stvorite predivne, dugotrajne svijeće koje će unijeti toplinu i svjetlost u vaš dom. Savršen za izradu svijeća u staklenim čašama, limenkama, betonskim i gipsanim posudama.

Za potpun doživljaj širokepalete proizvoda isprobajte i naš soja vosak za kalupe:

Soja vosak za kalupe (majstorisvijeca.com)

Dodajte našem sojinom vosku svoj personalizirani dodir i uživajte u savršenstvu svijeća koje će oduševiti sva vaša osjetila! ️✨

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

1 kg, 10 kg, 100 kg, 20 kg, 5 kg

Nema proizvoda u košarici!
0