Sauvage Type

12,00 116,00 

Naše mirisno ulje, inspirirano slavnim parfemom Sauvage, donosi osvježavajuću i profinjenu kombinaciju citrusnih nota i drvenih akorda, stvarajući neodoljiv mirisni doživljaj.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Naše luksuzno mirisno ulje, inspirirano legendarnim parfemom Sauvage, očarava svojom sofisticiranom mješavinom svježih citrusnih nota, dubokih drvenih akorda i elegantnih začina, stvarajući raskošno mirisno iskustvo koje će ispuniti svaki prostor senzualnom toplinom i elegancijom.

S neodoljivim notama bergamota, lavande i pačulija, ovo mirisno ulje unosi notu luksuza i profinjenosti u svaku svijeću koju stvorite.

Ovo izvanredno mirisno ulje savršeno se stapa s različitim voskovima, omogućavajući vam da stvorite svijeće s besprijekornim mirisnim intenzitetom i trajnošću.

Uz svoju bogatu aromu koja ostaje u zraku i stvara ugodnu atmosferu, naše mirisno ulje inspirirano Sauvage parfemom definitivno će očarati vaše osjetila i pružiti vam jedinstveno iskustvo mirisne raskoši.

Za ljubitelje elegancije i suptilne muževnosti, ovo mirisno ulje je idealan odabir za stvaranje svijeća koje će odisati profinjenošću i sofisticiranošću.

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

1 kg, 100 g, 50 g, 500 g

Nema proizvoda u košarici!
0