Vanilija i bergamont

11,00 112,00 

Naše mirisno ulje vanilije i bergamonta stvara savršenu harmoniju toplih, slatkih tonova vanilije s osvježavajućim citrusnim notama bergamonta, pružajući prostoru mirisno iskustvo koje očarava osjetila.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Naše mirisno ulje vanilije i bergamonta predstavlja savršenu harmoniju topline vanilije s osvježavajućim tonovima citrusa bergamota, stvarajući neodoljiv mirisni doživljaj.

Uživajte u luksuznom spoju svježine bergamota i ugodne slatkoće vanilije, koji će unaprijediti vaš prostor svojim sofisticiranim i toplo privlačnim notama.

Mirisno ulje vanilije i bergamonta pruža osvježavajući dojam citrusnih voćnih tonova, obogaćenih dubokim i toplim nijansama vanilije, stvarajući mirisnu simfoniju koja će osvježiti vaš dom.

Topli i blagi tonovi vanilije savršeno se stapaju s osvježavajućim mirisom bergamota, stvarajući elegantan i ugodan mirisni dojam koji će oplemeniti svaki trenutak.

Kvalitetno mirisno ulje vanilije i bergamonta donosi u vaš prostor profinjenu ravnotežu svježine i topline, pružajući neodoljiv i dugotrajan dojam sofisticiranosti.

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

1 kg, 100 g, 50 g, 500 g

Nema proizvoda u košarici!
0