Menta i čokolada

11,00 116,00 

Uživajte u luksuznom mirisu mente i čokolade koji oživljava sjećanja na raskošne čokoladice After Eight, stvarajući ugodan i osvježavajući doživljaj u svakoj vašoj svijeći.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Naše ekskluzivno mirisno ulje mente i čokolade očarava svojom svježinom i slatkim notama, stvarajući atmosferu ugodnu poput omiljenih čokoladica After Eight.

Kvalitetno osmišljeno, naše mirisno ulje donosi savršenu ravnotežu između svježeg okusa mente i dubokih, čokoladnih nota, pružajući jedinstveno iskustvo mirisa u vašem domu.

S njegovim elegantnim mirisom mente i čokolade, ovo ulje oživljava trenutke uživanja, podsjećajući na luksuzne čokoladne delicije i osvježavajuće arome mente.

Svaka kap ovog mirisnog ulja nosi sa sobom notu elegancije i kvalitete, stvarajući ambijent koji poziva na opuštanje i uživanje.

Uživajte u neodoljivom spoju svježine mente i slatkoće čokolade s našim mirisnim uljem, koje će vaš prostor ispuniti osvježavajućim, ali istovremeno slatkim mirisom, inspiriranim legendarnim čokoladicama After Eight.

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

1 kg, 100 g, 50 g, 500 g

Nema proizvoda u košarici!
0