Bundeva – posuda

8,85 

Stvorite unikatne dekoracije i posude u obliku bundeve uz naš silikonski kalup – bundeva posuda.

Ovaj kalup je idealan za izradu posuda od gipsa, svijeća i dekoracije, donoseći dašak jesenskog ugođaja u svaki prostor. Posebno dizajniran da omogući jednostavno i precizno oblikovanje, ovaj kalup je savršen za sve ljubitelje kreativnih projekata.

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Stvorite unikatne dekoracije i posude u obliku bundeve uz naš silikonski kalup – bundeva posuda. Ovaj kalup je idealan za izradu posuda od gipsa, svijeća i dekoracije, donoseći dašak jesenskog ugođaja u svaki prostor. Posebno dizajniran da omogući jednostavno i precizno oblikovanje, ovaj kalup je savršen za sve ljubitelje kreativnih projekata.

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal: Kvalitetan, fleksibilan silikon koji osigurava dugotrajnost i lakoću upotrebe.
  • Dimenzije:
    • Vanjski promjer: 5.7 cm
    • Unutarnji promjer: 5.5 cm
    • Visina: 3 cm
  • Višenamjenska upotreba: Idealno za izradu posuda od gipsa, svijeća, dekoracije i drugih materijala.
  • Jednostavno čišćenje: Kalup je siguran za korištenje u pećnici, mikrovalnoj, zamrzivaču i perilici posuđa.

Prednosti korištenja: Ovaj kalup omogućuje izradu posuda u obliku bundeve koje su savršene za pohranu malih predmeta, svijeća ili kao unikatne dekoracije za jesen i Noć vještica. Zahvaljujući visokoj kvaliteti materijala, kalup je trajan, fleksibilan i jednostavan za rukovanje, osiguravajući da svaki vaš projekt bude uspješan.

Nemojte zaboraviti na vodootporni gips i hidroizolaciju kako biste postigli vrhunsku kvalitetu i otpornost svojih dekoracija. Ovi materijali omogućuju vam da kreirate savršene proizvode za svoje kupce, bez potrebe za dodatnim premazivanjem.

Vodootporni gips za dekorativne predmete (majstorisvijeca.com)

Tekuća hidroizolacija za gips (majstorisvijeca.com)

Unesite toplinu i kreativnost u svoje projekte s našim kalupom za bundeva posude i uživajte u rezultatima koji će očarati sve oko vas!

Dodatne informacije

Težina 0.35 kg
Nema proizvoda u košarici!
0