Happy birthday

13,50 

Stvorite savršene “Happy Birthday” dekoracije koje će zasjati na svakoj proslavi i oduševiti sve prisutne.

Više nećete moći zamisliti svoje mirisne cvjetne bukete bez najljepših želja za rođendan! 

Kategorija:

Opis

Predstavljamo vam Kalup – Happy Birthday, savršen dodatak za sve vaše kreativne projekte! Ovaj kalup je idealan za izradu dekoracija od voska, sapuna, smole, čokolade i drugih materijala, omogućujući vam da lako stvorite prekrasne natpise “Happy Birthday” za rođendanske proslave i svečane trenutke.

Specifikacije proizvoda:

  • Dimenzije kalupa: 14.7 x 9 x 3.5 cm
  • Materijal: Visokokvalitetni, fleksibilni silikon koji omogućava jednostavno uklanjanje gotovih proizvoda bez ljepljenja.
  • Višenamjenska upotreba: Pogodan za izradu natpisa od različitih materijala kao što su vosak, sapun, smola, čokolada, fondant i drugi.
  • Lako održavanje: Silikonski kalup je jednostavan za čišćenje i siguran za upotrebu u pećnici, mikrovalnoj pećnici, zamrzivaču i perilici posuđa.

Zašto odabrati ovaj kalup:

  • Jednostavna upotreba: Fleksibilan materijal olakšava vađenje gotovih natpisa bez oštećenja.
  • Visoka izdržljivost: Kalup je napravljen od kvalitetnog silikona koji osigurava dugotrajnu upotrebu i precizne rezultate svaki put.
  • Univerzalna upotreba: Savršen za različite materijale i brojne prilike, posebno za rođendanske proslave.

Nemojte zaboraviti na najkvalitetnije voskove na tržištu kako bi vaše kreacije i buketi zasjali najvišom kvalitetom i izgledom!

Izrada svijeća – vosak za svijeće (majstorisvijeca.com)

Stvorite savršene “Happy Birthday” dekoracije koje će zasjati na svakoj proslavi i oduševiti sve prisutne. Uz naš kalup, vaši kreativni projekti bit će jednostavni, brzi i besprijekorni!

Dodatne informacije

Težina 0.85 kg
Nema proizvoda u košarici!
0