Brojevi s cvjetićima

9,60 

Otkrijte čaroliju kreativnosti s našim novim silikonskim kalupom za brojeve s cvjetićima, savršenim za sve vrste rukotvorina.

Više nećete moći zamisliti svoje mirisne cvjetne bukete bez najljepših želja za rođendan!

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Otkrijte čaroliju kreativnosti s našim novim silikonskim kalupom za brojeve s cvjetićima, savršenim za sve vrste rukotvorina. Bilo da izrađujete svijeće, sapune, čokoladne figure ili dekoracije za posebne prigode, ovaj kalup nudi neograničene mogućnosti dizajna. Inspiriran elegancijom cvjetnih motiva, svaki broj je pažljivo oblikovan kako bi dodao dašak luksuza i profinjenosti vašim kreacijama.

Specifikacije proizvoda:

  • Visokokvalitetni materijal: Naš kalup izrađen je od fleksibilnog i izdržljivog silikona, što osigurava dugotrajnu upotrebu i jednostavno oslobađanje gotovih proizvoda.
  • Jednostavna upotreba: Idealno za sve, od početnika do profesionalaca. Lako se čisti i održava, a može se koristiti u pećnici, mikrovalnoj, zamrzivaču i perilici posuđa.
  • Dimenzije kalupa: 212 mm x 135 mm, s brojevima visine 50 mm, širine između 27 mm i 36 mm.
  • Svestranost: Pogodan za razne materijale – vosak, sapun, čokoladu, fondant i mnoge druge.

Zašto odabrati ovaj kalup: Savršen za personalizirane poklone i dekoracije, ovaj kalup omogućava vam da na jednostavan način stvorite jedinstvene kreacije koje će oduševiti svakog tko ih vidi. Zahvaljujući detaljno oblikovanim cvjetićima, svaki broj odiše elegancijom i stilom, čineći ga savršenim dodatkom za rođendane, godišnjice i druge posebne prigode.

Nemojte zaboraviti na najkvalitetnije voskove na tržištu kako bi vaše kreacije i buketi zasjali najvišom kvalitetom i izgledom!

Izrada svijeća – vosak za svijeće (majstorisvijeca.com)

Unesite dašak sofisticiranosti u svoje projekte i pretvorite svaki trenutak u umjetničko djelo s našim kalupom za brojeve s cvjetićima.

Dodatne informacije

Težina 0.55 kg
Nema proizvoda u košarici!
0