Gel vosak

10,85 33,85 

Premium gel vosak, inovativan je proizvod koji unosi novu dimenziju u svijet izrade svijeća. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj prozirnosti i estetskoj privlačnosti, gel vosak je idealan za stvaranje svijeća koje plijene pažnju. Veganski i bez GMO-a, ovaj vosak osigurava visoku razinu sigurnosti jer se koristi i u prehrambenoj industriji, što potvrđuje njegovu čistoću.

Ovaj vosak nudi izvanrednu čistoću i dugotrajno sagorijevanje. Savršeno se stapa s mirisima i bojama, pružajući svakoj svijeći profinjen i ugodan miris i izgled. Izdvojite se od konkurencije i koristite samo najkvalitetnije i premium sastojke!

Za kupnju 5 kg gel voska ili više kontaktirajte nas na majstorisvijeca@gmail.com

Očisti

Opis

Premium Gel Vosak: Vrhunska Kvaliteta za Izradu Svijeća

Otkrijte premium gel vosak, inovativni proizvod koji unosi novu dimenziju u svijet izrade svijeća. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj prozirnosti i estetskoj privlačnosti, gel vosak je idealan za stvaranje svijeća koje plijene pažnju. Veganski i bez GMO-a, ovaj vosak osigurava visoku razinu sigurnosti jer se koristi i u prehrambenoj industriji, što potvrđuje njegovu čistoću.

Sigurnost i Kvaliteta na Najvišoj Razini Certificiran prema najvišim industrijskim standardima, gel vosak nudi pouzdanu i sigurnu upotrebu, uz strogu kontrolu kvalitete tijekom proizvodnog procesa. Njegova čistoća i ekološka održivost čine ga savršenim izborom za izradu svijeća koje zadovoljavaju najzahtjevnije standarde.

Jednostavna Upotreba i Kreativna Svestranost Gel vosak ima talište na 60°C, što omogućava jednostavno oblikovanje i manipulaciju. Njegova izvanredna prozirnost omogućuje upotrebu boja i ukrasa, pružajući kreativcima neograničene mogućnosti za stvaranje unikatnih, dekorativnih svijeća.

Ekološki Prihvatljiv Proizvod Ovaj gel vosak nije samo estetski privlačan već i ekološki održiv. Proizveden bez GMO-a, s veganskom formulom, osigurava održivost bez kompromisa na kvaliteti. Idealno za sve koji žele kreirati svijeće koje nisu samo funkcionalne, već i u skladu s najvišim ekološkim i etičkim standardima.

Ključne značajke:

  • REACH compliant: Zadovoljava najstrože europske standarde sigurnosti i kvalitete.
  • 100% Vegan: Vosak bez sastojaka životinjskog podrijetla, idealan za etičku izradu svijeća.
  • Food Contact: Pogodan za izravan kontakt s hranom, osiguravajući višenamjensku upotrebu.
  • GMO Free: Proizveden bez genetski modificiranih organizama, siguran i ekološki prihvatljiv.
  • Najstroži certifikati kvalitete: Proizvod posjeduje sve relevantne certifikate, osiguravajući vrhunske performanse i sigurnost.
  • Ekskluzivan/jedinstven proizvod: Naš gel vosak je ekskluzivan proizvod na tržištu, poznat po svojoj iznimnoj kvaliteti i održivosti.

Tehničke Specifikacije:

  • Talište: 60°C
  • Maksimalna temperatura topljenja: 70°C
  • Temperatura lijevanja: 60-65°C

Upute za upotrebu:

  1. Otopite vosak na preporučenoj temperaturi.
  2. Dodajte mirisno ulje prema željenom omjeru.
  3. Promiješajte vosak kako biste osigurali ravnomjernu raspodjelu mirisa.
  4. Ulijte vosak u odabranu posudu i ostavite da se stvrdne.

Savršeno za Impresivne Kreacije Premium gel vosak omogućuje izradu svijeća koje ne samo da sjajno izgledaju već i traju dugo. Njegova prozirnost, jednostavna obrada i estetska fleksibilnost čine ga idealnim materijalom za luksuzne, unikatne svijeće koje privlače pažnju.

 

Odaberite najbolje voskove na tržištu za izradu svijeća vrhunske kvalitete!

Otkrijte besprijekornu paletu voskova za izradu svijeća, najviše kvalitete koju Vam osiguravaju samo Majstori svijeća:

Izrada svijeća – vosak za svijeće (majstorisvijeca.com)

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

1 kg, 2 kg, 500 g

Nema proizvoda u košarici!
0